Bevalé Foods Consultancy B.V.

Over mij

Mijn naam is Bert van Leeuwen. Ik ben een zelfstandig ondernemer met 25+ jaren ervaring in de food sector. Mijn ervaring heb ik opgebouwd bij Nutricia Research BV, Unilever en HJ Heinz. Ik heb diverse functies bekleed bij boven genoemde bedrijven, met een focus op proces. Ik ben product developer, proces developer, proces engineer, thermal proces specialist, project manager, development manager geweest. Zeer nauw samen gewerkt met marketing, inkoop, project engineering, bacteriologisch laboratorium, chemisch laboratorium, sensorisch laboratorium, QA & QC, planning en natuurlijk de operationele taken in produktie. Ik ben daarnaast TPM facilitator.

Op dit moment werk ik als allround consultant in mijn eigen bedrijf, Bevalé Foods Consultancy BV. Ik ben beschikbaar om bij u technologische problemen aan uw produktielijn op te lossen, u te adviseren in re-design van uw produktielijn, voor u een nieuwe produktie lijn te ontwerpen, uw lijn efficiency te verhogen, uw produkt kwaliteit te verbeteren, uw sterilisatie output te verhogen, uw conservering parameters te valideren, uw key project te managen, eigenlijk allround inzetbaar voor u.

Ik heb gewerkt met en aan condiment saus, maaltijd saus, soep, mayonaise, ketchup, baby voeding, sport voeding, peuter voeding, kant-en-klaar maaltijd, relish, diepvries maaltijd, dagvers produkt, melk, melkpoeder, klinische voeding, rookworst, knakworst, leverpastei, hamburger - eigenlijk teveel om op te noemen.

Ik heb aan een breed scala aan projecten gewerkt in Nederland, Benelux, Europa (Noord, Oost, Zuid & West). Daarbij in aanraking geweest met diverse stijlen van bedrijfsvoering die binnen de verschillende culturen in Europa gehanteerd worden. Buiten Europa ingezet als last-resort-problem-solver met een 100% score in Verenigde Staten, Costa Rica, Brazilië, Egypte, Turkije & Canada.